Palvelut

Väliaikatarjoilu ja ravintolapalvelut

Viikinsaaressa toimii ravintola Viikinsaari, joka huolehtii myös kesäteatterin väliaikatarjoilusta. Kesäteatterilla on teatterikävijöille väliaikakahvila. Ryhmät palvellaan ravintolan yhteydessä olevassa Paviljongissa tai ravintolassa. Voit nauttia väliaikakahvisi myös ravintolan kauniilla terassilla. Ryhmille on mahdollista tilata väliaikatarjoilut etukäteen Hopealinjan myyntipalvelusta: puh. 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@nullhopealinja.fi.

Pienemmät seurueet voivat varata väliaikakahvin ravintolan tiskiltä heti saareen saavuttaessa. Väliaikatarjoilu maksetaan etukäteen varatessa ja ne katetaan sinulle valmiiksi väliajalla ravintolaan.

Ravintola Viikinsaaressa voit nauttia lounasta tai päivällistä ennen tai jälkeen esityksen. Ravintolassa voi syödä herkutellen pitkän kaavan mukaan, tai rennosti terassilla. Menut löydät ravintolan sivuilta www.ravintolaviikinsaari.fi .

Pöytävaraukset ravintola Viikinsaareen  puh. 010 422 5666 tai varaukset@nullravintolaviikinsaari.fi. Suosittelemme varauksen tekemistä sähköpostilla. Edellisenä päivänä sähköpostitse tehdyt varaukset ehditään käsitellä.

JUHLAVUODEN TEATTERIPAKETIT  2020

TEATTERIRISTEILY

Hopealinjan laivalla nautit kuvankauniista Pyhäjärvestä sekä maittavasta noutopöydästä ja laivahenkilökunnan lämpimästä palvelusta. Laivan kokit valmistavat laivan omassa keittiössä maukkaat suomalaista- ja lähiruokaa hyödyntävät tarjoilut.

Paketti sisältää risteilyn 1,5 h Pyhäjärvellä, ruokailun laivalla noutopöydästä, pääsylipun Tulitikkuja lainaamassa-esitykseen sekä paluukuljetuksen reittilaivalla.  Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 11.30 tai klo 15.30.

TARJOUS vuoden loppuun 70€/hlö (norm. 74€) ryhmän minimikoko 30hlöä

JUHLAVUODEN VIP-GLAMOUR PAKETIT

Kultainen 20-luku valloittaa Viikinsaaren. Kokoa oma porukkasi ja tule nauttimaan mahtavasta glamour-elämyksestä Hopealinjojen laivoilla ja Viikinsaaressa. Nämä paketit myydään käsistä!!

VIP 1.  99€ (norm. 120€) voimassa 31.12.2019 asti

Paketti sisältää risteilyn 1,5 h Pyhäjärvellä, alkumaljan, ruokailun laivalla noutopöydästä, Taiteilijatapaamisen, pääsylipun Tulitikkuja lainaamassa -esitykseen, käsiohjelman, väliaikakahvin leivoksella sekä paluukuljetuksen reittilaivalla.  VIP-risteily lähtee Laukontorin satamasta klo 11.30 tai klo 15.30.

VIP 2. 119€ (norm. 129€) voimassa 31.12.2019 asti

Paketti sisältää Taiteilijatapaamisen sekä alkumaljan laivalla, pääsylipun Tulitikkuja lainaamassa -esitykseen, käsiohjelman, väliaikakahvin leivoksella sekä juhlavuoden 3-ruokalajin illallisen Viikinsaaressa ja paluukuljetuksen reittilaivalla.  Laivat lähtevät Laukontorin satamasta klo 13 tai klo 17.

Ryhmän minimikoko 20 hlöä.

Varaukset numerosta 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@nullhopealinja.fi