Liput
Lippuja voi ostaa kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan esim. Tampereelta Kulttuurimyymälä Aplodista. Ryhmäliput voi varata puh 041 477 2949 tai myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi
Varatut liput tulee lunastaa etukäteen. Yksittäiset varaukset lunastetaan ja maksetaan viimeistään viikkoa ennen esitystä ja ryhmät kuukautta ennen esitystä. Lunastamattomat varaukset purkaantuvat automaattisesti.
HUOM! Teatterilippu sisältää laivamatkat. Teatterilipulla pääsee suoraan laivaan. Erillistä laivalippua ei tarvita. Teatterikatsojalle on aina varattu automaattisesti lippu tuntia ennen esitystä lähtevään laivaan.

Lähtö Laukontorilta

Laivat Viikinsaareen lähtevät Viikinsaaren lähtöportilla (harmaanvihreä kaariportti) keskeltä Laukontoria.

Sijainti
Viikinsaaren kesäteatteri sijaitsee keskellä Pyhäjärveä Tampereella. Matka Laukontorilta Viikinsaareen kestää noin 20 minuuttia. Viikinsaaren satamasta matka teatterille on noin 300 metriä kävelytietä.

Kulku kesäteatterille
Viikinsaaren satamasta on matkaa n. 300 metriä Viikinsaaren kesäteatterille kävelytietä pitkin.


Katsomo
Viikinsaaren kesäteatterin katsomo on katettu.

Teatterin penkit
Teatterin penkin ovat perinteisiä puisia penkkejä. Teatterilla ei ole istuinalustoja, mutta oman alustan/viltin voi tuoda katsomoon.

Näytelmän kesto
Näytelmän kesto on n. 2 h 10 min väliaikoineen.

Pukeutuminen
Kesäteatteriin pukeutumiseen kannattaa varautua sään mukaan. Saaressa saattaa välillä tuulla. Kuumalla säällä voi ostaa esim. vesipullon kesäteatterilla sijaitsevasta Viikinsaaren ravintolan myyntipisteestä. Aurinko ei paista katsomoon.

Käsiohjelma
Teatterilla myydään näytelmän käsiohjelmia ennen esitystä ja väliajalla.

Esityksen tallentaminen
Esityksen tallentaminen on kielletty.

Ravintolat
Kesäteatterilla sijaitsee Viikinsaaren ravintolan myyntipiste, jossa on A-oikeudet. Saaressa on myös Ravintola Viikinsaari.

WC
Vessat sijaitsevat ravintola Viikinsaaren yhteydessä ja tanssipaviljongin takana.

Saapuminen Laukontorille ja pysäköinti
Linja-auto voi jättää teatterille matkustavat Laukontorille. Linja-autoille ei ole parkkipaikkaa Laukontorilla vaan lähimmät parkkipaikat löytyvät alla olevasta linkistä:

Linja-autot voivat pysähtyä jättämään matkustajansa Laukontorille Laukontorin lipputoimiston edustalle. Bussien pysäköintipaikat löydät osoitteesta:
http://www.tampere.fi/tiedostot/l/WNMALkeVA/linjaautopysakointi2016.pdf

Henkilöautot voi pysäköidä kadun varteen tai pysäköintitaloon esimerkiksi P-Hämeenpuistoon, joka sijaitsee osoitteessa Hämeenpuisto 47.
http://www.tampere.fi/tiedostot/y/V7EgdzL2J/ydinkeskustan_pysakointikartta_2017.pdf

Pysäköintitalot
Lähistöltä löytyy myös muita pysäköintitaloja kuten esim. P-Koskikeskus.
Lisätietoa Tampereen liikenteestä saa osoitteesta:
http://www.tampere.fi/liikenne-ja-kadut/pysakointi.html

Laivat
Teatterilipun ostaneille on automaattisesti varattu laivaliput tuntia ennen esitystä lähtevään laivaan. Teatterilipulla pääsee laivaan ja teatteriin.

Laivat lähtevät tasatunneittain Laukontorilta.

Suosittelemme saapumaan Laukontorin satamaan noin 20 minuuttia ennen laivan lähtöä.

Laivat Viikinsaaresta Laukontorille täytetään saapumisjärjestyksessä. Asiakkaat pyritään kuljettamaan mahdollisimman nopeasti Laukontorille.

Esityksen peruuntuminen

Esityksen peruuntuminen on mahdollista ylivoimaisen esteen sattuessa (esim. näyttelijän sairastuminen). Ylivoimaisen esteen sattuessa asiakkaalle palautetaan pääsylipun hinta tai lipun voi vaihtaa johonkin toiseen esitykseen. Ryhmäliput korvataan tai vaihdetaan ainoastaan ryhmänvetäjän kautta.
Teatteri ei vastaa muista peruutusten tai force majeure -tapausten asiakkaalle aiheuttamista kustannuksista.