Ryhmille

Viikinsaaren kaunis ympäristö tarjoaa täydellisen miljöön yhteiselle hauskalle päivälle.  Voit valita valmiista palvelupaketeistamme teille sopivan kokonaisuuden tai olla yhteydessä meihin ja pyytää tarjousta erilaisista sisällöistä.


Teatteriristeily

Hopealinjan laivalla nautit kuvankauniista Pyhäjärvestä sekä maittavasta noutopöydästä ja laivahenkilökunnan lämpimästä palvelusta. Laivan kokit valmistavat laivan omassa keittiössä maukkaat suomalaista- ja lähiruokaa hyödyntävät tarjoilut.

Paketti sisältää risteilyn 1,5 h Pyhäjärvellä, ruokailun laivalla noutopöydästä, pääsylipun Viikinsaaren kesäteatterin -esitykseen sekä paluukuljetuksen reittilaivalla.  Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 11.30 tai klo 15.30.

Hinta 74€ ryhmän minimikoko 30 hlöä, 31.veloituksetta

 

Kuplivia hetkiä

Tarjoamme upean mahdollisuuden tavata näyttelijöitä ja kilistää heidän kanssaan kuohuvaa ennen esitystä. Mikäli olet aina halunnut kysyä jotain esitykseen valmistautumisesta tai näyttelijäntyöstä, tee se nyt.

Kesto: 20min

Hinta: 20€/hlö

Minimi osallistujamäärä 15 hlö

Maksimi osallistujamäärä: 100 hlö

 

Improvisaatiopaja

Improvisaatio on ennen kaikkea toisen kuuntelua ja yhteisen sävelen löytämistä. Teemme työpajassa helppoja improvisaatioharjoituksia, jotka vievät ryhmätyöskentelyä eteenpäin. Yksin improvisaatio on tylsää, kaverin kanssa hauskaa! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista.

Kesto: 1t 30min

Hinta: alkaen 400€

Minimi osallistujamäärä: 10 hlö

 

Pihapelit

Mikä onkaan hauskempaa kuin ottaa kaverista mittaa leikkimielisillä peleillä. Haastamme teitä hauskoilla ja erilaisia taitoja vaativilla pihapeleillä ennen esitystä. Säävaraus.

Kesto 1t 30min.

Hinta: alkaen 400€

Minimi osallistujamäärä: 10 hlö

 

Varaukset

ma-ke klo 10-14

Puh.  041 477 2949

myynti@nullviikinsaarenkesateatteri.fi