Ryhmille

Viikinsaaren kaunis ympäristö tarjoaa täydellisen miljöön yhteiselle hauskalle päivälle.  Voit valita valmiista palvelupaketeistamme teille sopivan kokonaisuuden tai olla yhteydessä meihin ja pyytää tarjousta erilaisista sisällöistä.

Varaukset

ma-pe klo 11-15

Puh.  041 477 2949

myynti@nullviikinsaarenkesateatteri.fi

Tästä voi tulostaa klassikkokomedian LOMA esitteen.


Teatteriristeily

Hopealinjan laivalla nautit kuvankauniista Pyhäjärvestä sekä maittavasta noutopöydästä ja laivahenkilökunnan lämpimästä palvelusta. Laivan kokit valmistavat laivan omassa keittiössä maukkaat suomalaista- ja lähiruokaa hyödyntävät tarjoilut.

Paketti sisältää risteilyn 1,5 h Pyhäjärvellä, ruokailun laivalla noutopöydästä, pääsylipun Viikinsaaren kesäteatterin -esitykseen sekä paluukuljetuksen reittilaivalla.  Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 11.30 tai klo 15.30.

Ryhmän minimikoko 30 henkilöä.

Hinta 79 € 

Varmista saatavuus ja varaa paikkasi ajoissa!

Lisätiedot ja varaukset: asiakaspalvelu@hopealinja.fi | 010 422 5600 

Kuplivia hetkiä

Tarjoamme upean mahdollisuuden tavata näyttelijöitä ja kilistää heidän kanssaan kuohuvaa ennen esitystä. Mikäli olet aina halunnut kysyä jotain esitykseen valmistautumisesta tai näyttelijäntyöstä, tee se nyt.

Kesto: 20min

Hinta: 20€/hlö

Minimi osallistujamäärä 15 hlö

Maksimi osallistujamäärä: 100 hlö

 

Ravintola Viikinsaaren teatterimenu


Nauti Tampereen vanhimman ala carte ravintolan upeasta miljööstä ja herkkullisista antimista. Ravintola Viikinsaaren teatterimenu ja viikonloppubrunssi valmistetaan sesongin mukaisista tuoreista raaka-aineista. Herkullinen teatterimenu on tarjoilla arkipäivisin ja viikonloppuisin on saatavilla runsas brunssi.

Hinta: 25€ (ti-pe) ja 30 € viikonloppubrunssi (la)

Minimi osallistujamäärä 20 hlö

Lisätiedot ja varaukset: asiakaspalvelu@hopealinja.fi | 010 422 5600

Väliaikatarjoilu

Ryhmien väliaikatarjoulu katetaan paviljonkiin tai ravintolaan. Voit nauttia väliaikakahvisi myös ravintolan kauniilla terassilla. Ryhmille on mahdollista tilata väliaikatarjoilut etukäteen Hopealinjan myyntipalvelusta: puh. 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@nullhopealinja.fi.

 

Improvisaatiopaja

Improvisaatio on ennen kaikkea toisen kuuntelua ja yhteisen sävelen löytämistä. Teemme työpajassa helppoja improvisaatioharjoituksia, jotka vievät ryhmätyöskentelyä eteenpäin. Yksin improvisaatio on tylsää, kaverin kanssa hauskaa! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista.

Kesto: 1t 30min

Hinta: alkaen 400€

Minimi osallistujamäärä: 10 hlö

 

Pihapelit

Mikä onkaan hauskempaa kuin ottaa kaverista mittaa leikkimielisillä peleillä. Haastamme teitä hauskoilla ja erilaisia taitoja vaativilla pihapeleillä ennen esitystä. Säävaraus.

Kesto 1t 30min.

Hinta: alkaen 400€

Minimi osallistujamäärä: 10 hlö