Palvelut

Väliaikatarjoilu ja ravintolapalvelut

Viikinsaaressa toimii ravintola Viikinsaari, joka huolehtii myös kesäteatterin väliaikatarjoilusta. Kesäteatterilla on teatterikävijöille A-oikeuksin varustettu ulkokahvila, pienellä terassilla. Se aukeaa n. 30 minuuttia ennen esityksen alkua ja palvelee katsojia myös väliajalla.

Pienemmät seurueet voivat varata väliaikatarjoilun Viikinsaaren ravintolan tiskiltä heti saareen saavuttaessa. Väliaikatarjoilu maksetaan etukäteen varatessa ja se katetaan sinulle valmiiksi väliajalla ravintolaan, tai ravintolan viereiseen paviljonkiin. Saat tiedon tästä maksun yhteydessä. Huomioithan, että ravintolaan on noin 5 minuutin kävelymatka teatterilta.

Ravintola Viikinsaaressa voit ruokailla ennen tai jälkeen esityksen. Ravintolassa voi syödä herkutellen pitkän kaavan mukaan, tai rennosti terassilla. Menut löydät ravintolan sivuilta www.ravintolaviikinsaari.fi

Pöytävaraukset ravintola Viikinsaareen  puh. 010 422 5666 tai varaukset@nullravintolaviikinsaari.fi. Suosittelemme varauksen tekemistä sähköpostilla tai Tableonlinen kautta. Edellisenä päivänä sähköpostitse tehdyt varaukset ehditään käsitellä.
Ryhmille on mahdollista tilata väliaikatarjoilut etukäteen Hopealinjan myyntipalvelusta: puh. 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@nullhopealinja.fi.

Väliaikatarjoiluhinnastoa: 

Kahvi/tee ja Viikinsaari- leivos 9,50 € (L, saatavilla VEG)

Kahvi/tee ja päivän pulla 6,50 € (L, saatavilla G)

Kahvi/tee ja päivän pasteija 6,50 € (L, saatavilla VEG)

Kahvi/tee ja täytetty sämpylä 8,50 € (L, saatavilla VEG)

Cava 9,00 € / 12 cl 

Konjakki Meukow VS 9,50 € / 4 cl

Amaretto 7,50 € / 4 cl / 4 cl

Bailey´s Irish Cream 7,00 €