Palvelut

Väliaikatarjoilu ja ravintolapalvelut

Viikinsaaressa toimii ravintola Viikinsaari, joka huolehtii myös kesäteatterin väliaikatarjoilusta. Kesäteatterilla on teatterikävijöille A-oikeuksin varustettu kanttiini. Se aukeaa n. 1/2 tuntia ennen esityksen alkua ja palvelee katsojia myös väliajalla.

Ryhmät palvellaan ravintolan yhteydessä olevassa Paviljongissa tai ravintolassa. Voit nauttia väliaikakahvisi myös ravintolan kauniilla terassilla. Ryhmille on mahdollista tilata väliaikatarjoilut etukäteen Hopealinjan myyntipalvelusta: puh. 010 422 5600 tai asiakaspalvelu@nullhopealinja.fi.

 

Pienemmät seurueet voivat varata väliaikakahvin ravintolan tiskiltä heti saareen saavuttaessa. Väliaikatarjoilu maksetaan etukäteen varatessa ja ne katetaan sinulle valmiiksi väliajalla ravintolaan.

Ravintola Viikinsaaressa voit nauttia lounasta tai päivällistä ennen tai jälkeen esityksen. Ravintolassa voi syödä herkutellen pitkän kaavan mukaan, tai rennosti terassilla. Menut löydät ravintolan sivuilta www.ravintolaviikinsaari.fi .

Pöytävaraukset ravintola Viikinsaareen  puh. 010 422 5666 tai varaukset@nullravintolaviikinsaari.fi. Suosittelemme varauksen tekemistä sähköpostilla. Edellisenä päivänä sähköpostitse tehdyt varaukset ehditään käsitellä.

 

Majoitus

Teemme yhteistyötä Tampereella Scandic Rosendahlin ja Hämeenpuiston kanssa. Mikäli etsit majoitusta teatterivierailun ajaksi, kysy meiltä rohkeasti lisätietoja asiasta ja ota tarjoukset käyttöösi  p. 041 477 2949 tai myynti@nullviikinsaarenkesateatteri.fi